Spoj tradicionalnog i modernog

 

Svoje poslovanje započeli smo 2001. godine otvorenjem pizzerije MS. Nakon 12 godina uspješnog rada odlučili smo se na redizaj interijera, te 2013. godine otvaramo konobu / pizzeriju “Šime & Joso”. Od 2015. godine proširujemo svoje usluge i nudimo najam soba iznad prostora konobe. Nudimo 4 sobe sa ukupnih smještajnim kapacitetom od 14 kreveta.

Nalazimo se na križanju puteva prema kniskoj tvrđavi i centru grada – na samom kružnom toku, jednom od pješački najfrekventnijih mjesta u gradu Kninu.

Konoba „Šime & Joso“ je zasigurno jedno od nezaobilaznih mjesta za sve one koji posjete Knin, a svojom atraktivnom ponudom, lokacijom i izgledom privlači goste. Konoba „Šime & Joso“ prepoznatljiva je po svojem ugodnom, toplom, tradicionalnom ambijentu sa uvijek prijateljski i profesionalno raspoloženom poslugom. Interijer je spoj tradicijskih i modernih detalja koje privlače vašu pažnju i stvaraju ugodnu atmosferu za razgovor i druženje.

Bogata ponuda domaćih jela, pizza iz krušne peći i priloga učinit će da Vaše gastronomsko iskustvo bude nezaboravno.

Osim ponude jela za goste, organiziramo obiteljske, poslovne ručkove i večere, promocije, rođendane te ostale oblike svečanosti. Organiziramo i romantične večere u romantičnom ugođaju.

U mogućnosti smo ponuditi i catering servis izvan objekta.

 

S&J-7413S&J-7467

dostavahrane Pogledajte ponudu naših pizza i ostalih jela a nakon toga nazovite i naručite vašu omiljenu hranu. Brza dostava biti će kod Vas u trenu i jedino Vam preostaje uživanje u specijalitetima spremljenim u našoj kuhinji.

Dostava pizza i ostale hrane na području Grada Knina je BESPLATNA.

telefon